derhvorjegkommerfra
  • Opskrifter
    • Family Style
    • Hovedretter
    • Vegansk
    • Tilbehør
    • Saucer
    • Drikkevarer
  • Guides
  • Rejse
  • Om
  • Kontakt

15 Min Peanut Nudler

Hurtig og nem opskrift på cremede peanut nudler

Her er en lækker og nem ret, som kun tager 15 minutter at lave! Min opskrift på Cremede Peanut Nudler er åndssvagt nem at lave, og så er nudlerne lige til at slubre i sig!

Som mor til en 3-årig og to 1-årige ved jeg om nogen, hvor vigtigt det er at have hurtige og nemme retter i ærmet, når travlhed, sygdom, ja hverdagen melder sig. Grundopskriften til 15 Min Cremede Peanut Nudler kræver kun få ingredienser, men du kan tilpasse den efter, hvad du har i køleskabet.

Få ingredienser til en billig og lækker ret

Opskriften er både nem, hurtig og billig. Den er perfekt til dig, der har en travl hverdag. Retten kræver kun få ingredienser, som du sandsynligvis allerede har i dit køkken.

15 Min Cremede Peanut Nudler er lavet på udonnudler, som er tykke og har et godt bid. Nudlerne vendes i den cremede peanutsauce, som er godt krydret på sådan en “comfort food på en regnvejrsdag” måde!

Du kan tilføje dit yndlingsfyld – alt slags kød eller grønt fungerer fint. Personligt elsker jeg at tilføje stykker af stegt tofu, men du kan også bruge kylling, rejer eller grøntsager som broccoli, gulerødder eller bønner.

Hvor kan man købe udonnudler?

Udonnudler kan købes i asiatiske butikker. Afhængigt af de forskellige steder, vil man finde udonnudler på frost, som tørvare eller som instant nudler. I denne opskrift har jeg brugt instant udon nudler (reklamelink), da de kun tager få min at tilberede.

Det skal du købe i en asiatisk butik

  • Instant Udonnudler
  • Soyasauce

Jeg handler i Far East Trading eller i KFT Trading i Aarhus. Se min guide til hvor du kan købe asiatiske dagligvarer i Danmark.

15 Min Peanut Nudler

Antal

1

Tilberedningstid

15 min

PrintPrint

Ingrediensliste

  • 1 pakke instant udonnudler (200g)

  • Peanutsauce
  • 2 spsk smooth peanutbutter

  • 1 tsk soyasauce

  • 2 spsk eddike

  • 1 spsk brun farin

  • 1 tsk chiliflager (kan udelades)

  • 1 tsk ingefær, revet

  • 2 spsk vand

  • Topping
  • Evt. lidt grønt til, fx spinat eller mixsalat

  • 1 håndfuld peanuts, knuste

  • Lidt purløg, finthakket

PrintPrint

Fremgangsmåde

  • Kog udonnudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.  
  • I mellemtiden forberedes peanutsaucen ved at blande ingredienserne i en skål. Rør godt med et piskeris indtil saucen er glat og cremet.
  • Dræn nudlerne ved at hælde vandet fra gryden. Tilsæt saucen og rør godt rundt, indtil nudlerne er dækket af saucen. Drys topping på. Server straks og nyd!

Indlægsnavigation

Friterede Auberginer (Cà Tím Chiên Giòn)
Bánh Mì med Grillet Svinekød (Bánh Mì Thịt Nướng)

Har du spørgsmål eller kommentarer? Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nina Minh


True Asian der forsøger at omvende danskerne til god vietnamesisk madkultur.

Bor i Aarhus med min kloge ph.d-mand (hans hoved er seriøst dobbelt så stort som mit), min evige sultne 3-årige og 1-årige twins!

…

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få besked direkte i indbakken, når jeg laver nye opskrifter og guides. Ingen spam. Lover!

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by LyraThemes.com